Formacions

El disseny humà, el perfil d’infants, les tendències, les habilitats i talents, etc. Són diferents paraules i conceptes que ens traslladen a la idea de CANVI.

La finalitat dels nostres Cursos i/o Seminaris, és oferir i facilitar continguts, metodologies i estratègies, de caire INNOVADOR, intentant sumar coneixements i ampliar la nostra mirada professional (i personal). Formacions que treballen amb la part conscient i inconscient de l’ésser humà.

El moment individual i social que vivim està immers en el canvi, i ens ho mostra en tots els nivells, interns i externs, personals i professionals, físics i mentals, etc. No queda dubte doncs que les professions d’Atenció a les persones rep molts ímputs de canvi. Seguir amb les mateixes eines i recursos d’anàlisi i intervenció ens permetran ser eficaços en la nostra tasca? És evident que “CANVI demana CANVI”.

Els nostres anys d’experiència professional des d’àmbits públics i privats, avala i defineix la nostra sel.lecció formativa, la nostra aposta per ampliar el paradigma de formació. Ser inclusius creant formacions amb professionals de llarg recorregut i experiència, que permetin formar a futurs professionals que puguin comprendre i atendre des d’una mirada també integradora, i complementar els professionals en actiu que desitgin ampliar el seu ventall de recursos i coneixements.

Breument veureu la proposta pel 1er trimestre d’aquest curs 2022-23.

Group (2)

Diferents modalitats

Curs “Anàlisi Transgeneracional: per comprendre la vida ”
MODALITAT PRESENCIAL
Inscripcions: a partir de l’1 d’octubre
Inici: Gener 2023
Calendari: us anirem informant
Reserva plaça abonant el 20% del curs.
Opcions de pagament: fraccionat (mensual) o complet (consultar descompte)

Adreçat a professionals i particulars.

Coneixerem l’origen i l’ús d’aquesta tècnica, aprenent a aplicar-la en la nostra feina i/o en la nostra vida, amb la finalitat de promoure canvis i millores individuals i familiars.

Continguts teòrics, anàlisi de casos i hores de treball experiencial.

Veure PROGRAMA

Curs “Introducció Eneagrama”
MODALITAT ONLINE

Inscripcions:
Calendari: us anirem informant
Reserva plaça abonant el 20% del curs.                Opcions de pagament: fraccionat (mensual) o complet (consultar descompte)

Adreçat a professionals i particulars.

Veure PROGRAMA

Curs “L’atenció a la “nova” infància: noves línies en l’atenció professional.”
MODALITAT PRESENCIAL

Inscripcions:
Inici: 2023
Calendari: us anirem informant
Reserva plaça abonant el 20% del curs.
Opcions de pagament: fraccionat (mensual) o complet (consultar descompte)

Adreçat a professionals de l’àmbit docent i social.

Una proposta per actualitzar la mirada a les noves generacions d’infants i aprendre a integrar noves metodologies d’intervenció en la pràctica professional. TOT UN REPTE.

Veure PROGRAMA

Contacta amb nosaltres per més informació