Equip
multidisciplinar

Som un equip amb història. La història d’un grup de dones dedicades al món de l’educació. Dones amb inquietuds i desitjos de transformar i innovar en la praxis professional. Vam crear l’Associació Junts Construïm, que va néixer el mes d’octubre del 2015. Una entitat dirigida a treballar per, per a i amb les persones, ja siguin infants, joves, adults o famílies, des d’una vessant holística i sistèmica i amb una visió INTEGRADORA DEL SER.

Previous
Next
Concebem l’acompanyament personal en tots els àmbits de la persona: Des del COS: cura de la salut física. Des del COR: cura de la salut emocional. Des de la MENT: cura de la salut mental conscient / inconscient.

Des de la creació de l’associació han passat ja sis anys, amb el seu recorregut i experiències.

Ja des de l’inici va néixer un dels projectes: TRIADA, amb el qual se’ns ha anat coneixent i identificant a nivell de territori, i que ha esdevingut al nostre nom actual, la nostra marca. La nova Associació Espai Triada neix amb les primeres dones de l’Associació Junts Construïm, a les que AGRAÏM el seu pas per l’entitat.

 

Comptem amb un equip multidisciplinar de professionals i col·laboradores: Educadores Socials, Especialistes en Treball Corporal,  Terapeutes, Doules i Mestres.

Actualment l’equip està format per:

Myriam S.C., Educadora Social i  Terapeuta. Directora de l’àrea educativa i de suport emocional. 
Pilar A.J., formada i especialitzada en Teràpies Corporals.  Coordinadora de l’àrea de salut física i emocional.

Comptem també amb el suport d’altres professionals col.laboradors:

Noemí L.Ll, especialista en Infància i Educació Emocional.

Nàdia G.S., especialista en Infants amb NEE.

Macarena T. M., especialista en Constel.lacions Familiars.

Natalia B.S., Psicoterapeuta Familiar i de Parella.

Monika N., Dissenyadora Gràfica i especialista en Màrketing.

 

Entre totes oferim els serveis necessaris i adients per seguir amb una vida més saludable i satisfactòria amb el que som i el que desitgem.

ESPAI TRIADA és una associació. Això ens permet poder atendre a tota la població, tenint en compte els col·lectius més vulnerables.

Des d’aquest tarannà social, hem realitzat projectes d’educació emocional en centres escolars d’alta complexitat, projectes amb joves en situació de risc social, intercanvis de serveis amb entitats, beques a famílies, tallers gratuïts a entitats socials, activitats amb entitats de la comunitat, etc. Sempre oberts a demandes i propostes en les que puguem posar la nostra llavor, compartint el nostre saber i seguir treballant per una societat millor, més sana.